Néerlandes

Wij zijn verliefd op de Delta van de Ebro en daarom willen we dan ook graag onze passie voor deze streek laten kennen. Op deze website geven wij u de nodige informatie om een van de mooiste en meest unieke landschappen van Catalonië te ontdekken en ervan te genieten.

Barraca Vilbor

Dicht bij het centrum van de gemeente Sant Jaume d’Enveja ligt Barraca Vilbor. Het is een traditioneel huis. Eeuwenlang werden zulke huizen gebouwd en bewoond door boeren en herders. De bouwmaterialen, modder, stro en riet, kwamen uit de regio. Sinds enkele decennia bestaat er opnieuw interesse voor deze eeuwenoude levensstijl. De Barracas worden nog volgens deze oude methode gebouwd. Vanzelfsprekend zijn ze nu wel volledig aangepast aan de noden van vandaag.

De Barraca Vilbor ligt in het hart van de Delta van de rivier Ebro. De natuur primeert overal. Dicht bij de rijstvelden, de zee en de rivier is het een mooie plek om onvergetelijke dagen te beleven.

Barraca Vilbor werd in 1999 gebouwd door David Monllaó, een architect die gespecialiseerd is in de aloude bouwstijl van de Delta van de Ebro. David heeft vanzelfsprekend traditionele materialen gebruikt maar incorporeerde ook de nodige voorzieningen om het huis knus en charmant te maken.

Het huis

 

De Barraca Vilbor heeft drie slaapkamers (een met een tweepersoonsbed, een tweede met twee eenpersoonsbedden en een derde met een eenpersoonsbed), voor vijf personen, maar is ook geschikt voor zes personen. Er is een badkamer met douche en een volledig uitgeruste keuken met wasmachine. Handdoeken en lakens zijn ook voorzien.

Maaltijden kunnen worden voorzien (raadpleeg de prijzen).

Ook is het mogelijk de pendeldienst van en naar de luchthaven te reserveren (zie prijzen)

Diverse informatie over routes en uitstapjes in de regio liggen ter beschikking.

Rond het huis ligt een grote tuin met inheemse bomen en planten, een gemeubelde pergola, een Arabische oven, verschillende charmante hoeken en een basketbalveldje.

U kan ook excursies, avontuurlijke uitstapjes, boottochtjes… boeken.

Rates

Tarieven

 

Weekend:

4 personen:  160 euros

5 personen: 200 euros

6 personen:  240 euros

Week (van maandag tot zondag):

4/6 personen: 600 euros

Paasweekend (van donderdag tot maandag):

4 personen:  400 euros

5 personen:  500 euros

6 personen:  600 euros

Contact

Als u de Delta en de Barraca Vilbor wilt ontdekken of als u nog vragen heeft dan kan u ons mailen: barracavilbo@gmail.com

U kan ons ook op Facebook volgen of telefoneren naar +34-657800085

Contact

If you are interested in getting to know the Delta and la Barraca Vilbor, or if you have any questions, you can contact us through the email address provided below:
 
barracavilbo@gmail.com
 
Phone number +34 657800085