Activitats

La Barraca Vilbor us ofereix un servei d’assessorament personalitzat per a què organitzeu la vostra estada a les Terres de l’Ebre. Rutes, excursions, museus, restaurants… tenim abundant informació sobre totes les possibilitats turístiques d’aquest territori. Si ho desitgeu us podem dissenyar les activitats a mida, només cal que ens feu arribar quins són els vostres interessos (a peu de pàgina trobareu un formulari de contacte).

Sortides gastronòmiques. Sabem quins són els millors productes d’aquestes terres i on trobar-los. També us podem explicar a quins llocs els preparen millor.

 

 

Sortides culturals. Les Terres de l’Ebre tenen un patrimoni artístic, històric i cultural molt important. Cal conèixer les arrels d’aquest territori, el seu passat, la seva tradició rural, l’artesania que ha arribat fins els nostres dies, les seves especificitats territorials.

 

Natura a dojo. Hi ha una gran varietat de paratges a tot el territori. Des de les terres planes del Delta, les seves platges immenses fins a les muntanyes dels Ports, passant per tota la ribera del riu, els paisatges de secà i els camps de vinyes de la Terra Alta. Cal acotar els kilòmetres que vulgueu fer i triar la ruta que més us escaigui, com un vestit a mida. Què voleu conèixer? Una mica de tot? Deixeu-nos-ho a les nostres mans.

I les aus? El delta és lloc de pas i llar de flamencs, ànecs i una gran varietat d’espècies d’aus. Cada any, en el seu periple migratori, ofereixen un magnífic espectacle. Us ho perdereu?

 

Esport i aventura. Anar amb piragua pel riu, gaudir del vent de la platja del Trabucador o de la Marquesa fent wind-surf, descens de barrancs… les Terres de l’Ebre són un territori que cal experimentar. Per això et proposem els millors professionals per acompanyar-vos en aquesta magnífica aventura.

Rutes en bicicleta. Et podem indicar els millors itineraris o, si ho prefereixes, posar-te en contacte amb les empreses que organitzen rutes guiades per la zona.

Una mica de cada cosa. Per què no? Cultura, natura, aventura, gastronomia formen un conjunt perfecte. Si ets dels que els agrada la varietat, diga’ns que t’agradaria fer i nosaltres et farem arribar les nostres propostes.

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem.