Ecoturisme

El Delta de l’Ebre és la zona humida més gran de Catalunya, a on viuen de forma estable o de pas més de 350 espècies d’aus. El flamenc, amb una gran colònia estable, n’és un dels seus símbols.

Riu, mar, dunes, arrossars, llacunes, salines, aiguamolls, bosc de ribera…el delta de l’Ebre és un crisol de paisatges que formen un univers tan ric que ha estat considerat Reserva de la Biosfera.

La Barraca Vilbor és un punt perfecte per conèixer i explorar aquest territori. Un indret únic per les seves qualitats naturals, per ser punt de rebuda i hostalatge de milers d’aus, però també per un exemple de com un entorn natural pot conviure amb l’activitat humana. Al delta hi ha platges immenses on passejar, també on practicar esports nàutics. L’arròs, a més de pintar el paisatge, és font de vida per les aus que s’estan al delta i pels homes que el conreen.

La Barraca Vilbor està compromesa amb el seu entorn i per això ens hem adherit a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) de la federació europea Europarc, que té com a finalitat promoure el turisme en clau de sostenibilitat als espais naturals protegits d’Europa.

Us convidem a conèixer el Parc Natural del Delta de l’Ebre i la resta de les Terres de l’Ebre des de la Barraca Vilbor. Un allotjament que es mimetitza amb el paisatge que l’envolta, amb una situació privilegiada que permet l’accés fàcil a tots els punts d’interès del delta. Gaudeix dels paisatges, de les activitats, de la gastronomia d’aquest territori que amaga moltíssimes sorpreses

Tots els punts d’interès del Parc Natural es poden visitar fent les rutes que proposa el mateix parc. N’hi ha set en total.

Itineraris pel Delta en català, castellà, francès i anglès